Monday, January 29, 2007

...och sedan går det upp för en...


Jag kom att tänka på en sak häromdagen som jag underligt nog aldrig reflekterat över förr.

Min fjortis. Hon är ju ung och flikkig och har toppiga bröst som fortfarande växer...

Det borde ju betyda att hon har en JÄVLA MASSA FINNAR!

Tihihi.

Labels:

Monday, January 22, 2007

Phone Sex Pranks

Oj vad jag skulle DÖDA snubben!
Han ringer telefonhoror och låtsas ha underliga fetischer. Jag har bara lyssnat genom klippet där han låtsas tända på gemet från Microsoft Word. FYFAN vad bruden är bra!!!

http://www.phonesexpranks.com/

Labels: , ,

Lighthoras lighthorchock


Det här året har jag alltså skrivit ett inlägg i en annan blogg och publicerat en annans inlägg i mitt. Strålande. Nu får det banne mig bli ordning på PhPh!

Häromdagen hade jag och Phojkvännen nöjet att möta delar av en väns familj. Hur roligt det blir att äta middag med en polares släkt beror helt och hållet på människorna, och vi hade tur. Dessutom var maten god. Total vinst, alltså.

Någon gång mellan thaigrytan och glassen började en vän till familjen (som jag i fortsättningen ska referera till som Asienresenären) berätta om sin nyligen genomförda asienresa (nu förstår ni varför). Vi kom naturligtvis in på trosautomater efter ett tag, för det gör man alltid, och Asienresenären upplyste oss, riktigt passionerat, om hur äckligt han tyckte påhittet var.

Minuterna efter det var riktigt roliga, då Phojkvännen och Familjemedlemmen viftade med ett rött tygstycke framför stackars Asienresenären och fick honom att gång på gång säga att handel med använda underkläder är äcklig och förnedrande, och dessutom bara finns i Japan. När vi upplyste stackaren om att sånt förekommer även i Världens Mest Jämställda Land ändrade han inte sin åsikt, och fortsatte tycka att det var sjukt.

Jag hade nästan lite dåligt samvete, för han skulle nog kanske tycka det var pinsamt att få veta att han raljerade framför någon som tjänade pengar på just det. Men jag sade ingenting, eftersom jag anser att om jag ska berätta om mitt jobb i ett nytt sammanhang, måste människan som drog in mig i sammanhanget ta initiativet till det. Annars blir det kanske jobbigt för honom eller henne, för hur ska jag veta vad de har för regler och normer i just den familjen.

Jaja, vi bytte ämne och åt glass och snart var det dags att gå, eftersom jag skulle ha kvälspass på jobbet. Värdinnan undrade förstås varför vi behövde sticka.

"Telefonsex" sade min vän familjemedlemmen.

"Jobb" sade jag och Phojkvännen.

"Vad är det du jobbar med såhär dags?".

"Telefonsex"

Svara på frågorna fick jag göra under jackpåtagningen. Eller jag och jag, Phojkvännen blev naturligtvis tillfrågad hur det känns för honom att jag snuskar mig med en massa främlingar. Han levererade sitt välinövade standardsvar om att det är jobbigt när jag skriker när han ska sova.

Asienresenären var nog för chockad för att uppfatta "hon säljer trosor också", men han klarade i alla fall av att fråga vad jag gjorde när det ibland kom kunder som är helt sådär för, liksom..

Jag och Phojkvännen måste ha varit med om liknande situationer fler gånger än vi kan räkna, för vi svarade "för vad?" helt unisont.

När Asienresänärens utveckling om att "för mycket bara" betydde too much och liksom bara för knäppa och vill jag verkligen inte bara ville stanna och säga "alltså du, vad håller du på med egentligen?!" inte gjorde mig mycket klokare svarade jag artigt att jag oftast fortsätter och gör mitt jobb, det är trots allt service det handlar om. Asienresänären gav inte upp: "men det är ju inte samma sak att göra det där och att sitta i kassan".

Jag tänkte efter och försökte komma på ett bra svar. Sedan kom jag på det. "Nej, det är det inte".

Familjen sade hur som helst att det var roligt att ha oss där. De verkade mena det också.

Och vad vill jag ha sagt med det här? Vill jag att alla ska skratta åt Asienresenärens sexualmoral? Nej. Vill jag att Asienresenären ska sluta tycka att det är äckligt med trosor? Nja.

Jag tackar förstås inte nej till att nyansera människors världsbild och uppfattning om hur sexarbetare ser ut. Det vidgar vyerna att byta perspektiv och liksom inse att Sånt är inte sådär jättefrämmande och sker bara i konstiga länder, utan faktiskt konfronteras med Sånt av kött och blod. På samma sätt funkar insamlingsreklam där man lyckas få Svenska Folket att i trettio sekunder koppla att svältande barnsoldater inte är datoranimerade av Puxar, utan finns på riktigt, genom att visa dem tillsammans med Mikael Persbrandt. Sedan byts reklamsklipp och Svenska Folket inser att den nya mascaraborsten förlänger ögonfransar på riktigt och inte bara i Photoshop, för man ser ju att det funkar på Kate Moss.

Jaja, hur som helst. Det är väl kul om Asienresenären eller någon annan omvärderar sin förmodligen ogenomtänka syn på sexarbete, men det gör mig ganska lite vad folk tycker privat. Det blir bara problem när det privata blir offentligt. Alla har fördomar, framför allt om sådant de själva inte kommer i kontakt med. Alla har sina fobier och äckelmoment. Men när man börjar resonera om lagstiftning utifrån dem, då är det dags att osäkra den där Browningen.

Det blir lite roligt när någon använder "det är inte samma sak att hjälpa folk att spruta som att sitta i kassan" efter en trevlig middag (inte minst för att det är precis ett sånt "argument" som jag har gästbloggat om hos SQK) eller framför sin åsikt om att det är förnedrande att sälja underkläder, utan att någonsin ha talat om det med någon som faktiskt gör det.

Det blir mindre roligt när människor argumenterar om hur lagstiftningen borde se ut utifrån sina egna worst case äckelscenarion. (För fler exempel på sådant, gå till SQKs blogg. Kvinnan länkar till allt)

Det är illa nog när folk jag möter privat har åsikter om när jag ska känna mig förnedrad och vad jag ska tycka om mitt jobb, men det blir en miljard gånger värre när sådant läcker ut i den politiska debatten.

Det här inlägget blev nog inte så lättsamt och roligt som jag ville ha det, men det svarar i alla fall på frågan "blir du utsatt för fördomar/inte helt nyanserade frågor/horstigmat?". Allt det där med att inte kunna säga vad man jobbar med, och alla frågorna som ibland är roliga och ibland får en att känna sig som "titta, en apa!". Jorå, en del, men lighthora som jag är, blir det mest i light-version.

Och inte är det någon som tycker synd om mig och tror att jag knarkar. För vem som helst förstår att min lön inte räcker till sånt.

Labels: ,

Sunday, January 14, 2007

Gästbloggalert 2, fast tvärtom.


Hej. Det är jag som är Phojkvännen. Det här är alltså ett gästinlägg. Det är alltså inte PhPh som skriver det här, trots att det längst ned i inlägget kommer att stå att hon har postat det.

Nå, jag tror att de flesta som följt bloggen ett tag känner till att jag finns, någonstans i bakgrunden. Om ni inte visste det så finns jag ganska ofta någonstans i PhPhs bakgrund i alla fall. Det är jag som försöker koncentrera mig på någon god bok samtidigt som PhPh högljutt suger kuk och viftar mig till sig för att visa något putslustigt som hon hittar på Internet. Det är jag som får kasta mig in i köket när det pågående bönkoket (som jag inte ens visste att PhPh höll på med) löper amok och gejsrar hela köket, från vilket PhPh tidigare har avvikit till den stationära telefonen i sovrummet för att sära på skinkorna som en riktigt duktig skolflicka.

En morgon, då jag ironiskt nog hade tänkt avnjuta min enda sovmorgon den veckan, blev PhPh våldtagen under högljudda skrik. Tre gånger.

I början hade man hade vant sig vid att det där som stönar "Jaah! Jaah! Jaah!" i rummet bredvid inte är ens sambo som i smyg injecterat dopamin rakt i aorta, utan snarare en yrkesmässig och välformulerad respons på att en kåt karl i Uddevalla vill sätta på en liftande smarrig brallis i baksätet på sin Opel. På den tiden fick man kväva diverse impulser att endera rusa in i rummet och undra vad som stod på, alternativt ryta åt flickvännen att dämpa sig lite. Nuförtiden har jag lärt mig att hålla tand för tunga och ljudlöst smita in med en kopp nykokt té till den förvärvsarbetande yrkeskvinnan i sovrummet. Att hålla tyst i samtalets närhet är dock inte alltid det lättaste, framför allt inte om man är en smula förkyld och måste hosta. Då får man, blålila i ansiktet, vackert rusa iväg till avskild plats (så avskild plats man nu kan hitta i en tvårummare) och begrava huvudet i någonting medan man försöker heimlichmanövra bort irritationen ur sin hals. I en del andra fall räcker det inte med att kväva sin nysning, när man gjort en enorm ansats och med enorm viljestyrka och ett minspel som inte är av denna världen måste man efter samtalets avslutande utstå ett långt förmaningstal om olämpligheten med att få PhPh att skratta mitt i det att hon ska föreställas dominatrixa en kund.


Man hör ju förresten ganska ofta om hur telefonförsäljare ringer precis när man satt sig för att äta mat. Jag har inte märkt någonting särskilt vad gäller telefonförsäljare, men telefontorskarna tycks sitta som hökar med telefonlur och avlyssningsapparater. En gång hade vi investerat i något slags delikat ost, väldigt väl inslagen i plastfolie av den mest prasslande sort jag stött på. Naturligtvis ringer telefonen precis när vi satt oss för att äta. Så jag sitter vid bordet och gör mitt bästa för att äta soppa utan att sörpla, vilket går bra för mig, men mindre bra för den jättehungriga PhPh som beskriver sina fasta bröst och våta vagina mittemot mig. Dessutom är just det här en ihärdig kund, så jag hinner äta en och en halv portion soppa innan jag bestämmer mig för att jag om jag ska få någon delikat ost till mitt bröd till soppan måste jag öppna plastförpackningen. Jag är för lat för att lämna rummet och göra detta, och PhPh sitter vid tillfället med en kombinerad tal-och-text-telefon vars bas väger ungefär lika mycket som en gråsäl. Så jag tar bordskniven till hjälp och öppnar förpackningennästan hypnotiskt långsamt, vilket får det att vattnas i munnen på den utsvultna PhPh. Det passar i och för sig ganska bra, hon ska förmodligen ändå simulera fittljud.

Direkt efter denna kanhända onödigt omständiga procedur lägger naturligtvis kunden på luren helt utan förvarning.

En del kunder hör man direkt på PhPh vilka de är. Det är inte bara PhPh själv som får lära sig att känna igen kunderna. Jag vet vilka som drar mer té än andra. En del andra kunder hör man på kundernas högljuddhet vilka de är. Även om PhPh sitter och pratar med dom i ett helt annat rum.

Oftast gör det varken till eller från att ens hem under vissa (oftast) schemalagda tider utgör ett bås på en telefonbordell. Ibland är det ganska kul. Ibland är det mindre roligt, när PhPh stänger in sig i sovrummet med en kund i luren precis när jag tänkte gå och lägga mig. En gång tog just ett sådant samtal uppemot sjuttio minuter. Men på det hela taget är det alls inga problem att bo ihop med en telefonhora. Det är aldrig lika påträngande som om PhPh istället skulle varit dagmamma; hon sitter inte med kunderna oavbrutet i ett kör, och kunderna springer inte omkring och leker i oredan som utgör hemmet, och de behöver inte matas. Annat än med "...toppiga, fasta bröst, de växer fortfarande!".

Nu skulle det här gästinlägget egentligen haft något slags avslutning, men det brukliga i den här branchen är väl helt enkelt att man lägger på luren. Så jag gör väl d

Labels: ,

Tuesday, January 09, 2007

Gästblogalert!

Tentaplugg tentaplugg tentaplugg...
Men jag har i alla fall skrivit ett gästinlägg för SQK. Det handlar om min dotter som inte finns. Och annat som brukar dyka upp när folk argumenterar mot prostitution.

Labels: