Friday, August 31, 2007

Klart boken ska ha en releasefest

Som noobs på bokutgivning har vi fördomar om att releasefester är inavlade mingeltillställningar där man dricker vin och äter snittar på nåt hippt cleant ställe, och så klart ska vi vara coolare än så. Vi ska ha PAAAARTY!
Här är allt ni behöver veta. Om inte, fråga.
  • 19 september, klockan 21:00-03:00!
  • Soft Kök & Bar!
  • Fri entré!
  • Musiken sköts av Bad Boy HJCalle Sunshine, samt hemliga DJs (läs: vi vet inte vilka än)!
  • Boken kommer finnas att köpa till förmånligt pris och en dag före det officiella släppet!
  • Alla inblandade kommer finnas på plats, ifall du vill ha boken signerad!
  • Vi har inga officiella band till MTV, men klart vi stödjer Kiss for climate!
Öööh....
  • PARTY HARD!

Labels:

18 Comments:

Anonymous Anonymous said...

YIPEEE!!!

7:58 AM  
Blogger cicci n said...

alla inblandade?... ;)

8:40 AM  
Anonymous Anonymous said...

Trevligt. Synd att det är min pankaste månad sedan depressionen 1929. Hur mycket är ett "förmånligt pris"?

1:01 PM  
Blogger Tanja Suhinina said...

Jag vet inte riktigt det där med förmånligt pris. Folk förhandlar fortfarande. Om förmånarna. Nts.

1:58 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jag fattar inte riktigt grejen med Kiss for climate... Vem är det som donerar pengarna egentligen? Är det tänkt att man själv ska donera dem efter att man laddat upp sitt foto?

12:08 PM  
Blogger Tanja Suhinina said...

Vi hånglar, folket bakom webbsidan donerar. Alla blir glada!

12:52 PM  
Blogger inanna said...

Åldersgräns?

2:21 PM  
Blogger Tanja Suhinina said...

18. År. =)

5:29 AM  
Blogger inanna said...

Fan. Då kommer inte jag in. Du var bra i Metro i morse. Grattis. Jag ska iaf köpa boken.

11:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

Det VAR ju trevligt. :-) Jag gick tidigt, men ett par öl, lite musik och en dubbelsignerad bok för ett rent skampris är inte illa! Ej heller ynnesten att få hälsa på både Tanja och Elin IRL. Hoppas det blev ett lyckat och sent partaj för er.

Har läst halva boken och är positivt överraskad trots rätt höga förväntningar. Dina bloggar har alltid varit både roliga och intressanta att läsa, men att du var en sån berättare och ordekvilibrist hade jag inte riktigt fattat innan.

Om du inte är helt less på medieuppmärksamheten, skulle jag vilja göra en intervju med dig till ett kulturprojekt som jag har tänkt att sjösätta i höst. Är PhonePhucker-mejlen bästa sättet att kontakta dig om sånt?


/ola he (alias "Ola på Serieteket")

2:20 AM  
Blogger Tanja Suhinina said...

Hej, Ola!
Tack ^___^
phphsepost@gmail är bra för kontakt. Annars går det att ringa.

4:33 AM  
Anonymous Anonymous said...

Skulle vara oerhört tacksam om någon kunde tipsa mig om vart man vänder sig om man vill jobba som PP? Är det phonecafe som gäller? Ngn som vet ngt om timfötjänsten och hur anonymiteten behandlas (registreras man hos bolaget man arbetar för så är det ju inte helt anonymt, såvida datainspektionen inte har insyn..)

//A

1:00 AM  
Blogger Tanja Suhinina said...

A: Högst upp i högespalten står det vart man kan vända sig. Hinner ine besvara dina frågor, maila till phphsepost om du vill ha svar efter helgen!

5:31 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ni kan väl pröva http://www.datedirekt.se

7:03 AM  
Anonymous Anonymous said...

Tänkte tipsa om provläsning av Phonephucker.

11:53 AM  
Anonymous Anonymous said...

Vilket företag jobbade du åt? Tänkte låta bli studielån och jobba hemifrån...

5:46 AM  
Blogger Tanja Suhinina said...

Anonym: Precis som jag skrev i en tidigare kommentar på det här inlägget - maila mig så kan vi snacka!

5:49 AM  
Blogger https://sextoysonlinestore.com said...

Sexleksaker kommer att förbättra din sexuella tillfredsställelse och hjälpa till med din intimitet. Du borde göra sexleksaker till en del av ditt sexuella välbefinnande! Köp sexleksaker för ett roligare sexliv! Roligare ensamtid med sexleksaker! Det finns ett fantastiskt utbud av sexleksaker, sexuella hjälpmedel och förbättringar tillgängliga på Sextoysonlinestore.com i sexbutiken för kvinnor och män. En del av oss tar det som något helt naturligt att använda spännande sexleksaker för att tillföra något nytt till vårt sexliv. Andra går och funderar på vad de ska göra och vilka möjligheter det finns för att göra deras sexliv mer intressant, roligt och spännande. Svaret är förstås sexleksaker! Det finns en mängd sexleksaker som kan ta ditt sexliv till helt nya nivåer. Vem vet, kanske kommer detta att leda till att du plötsligt sex upplever något du aldrig känt förut, något nytt som ger dig en sådan fantastisk känsla och sexuell njutning kombinerat med spänning och nyfikenhet att du kommer fortsätta att göra sexleksaker till en naturlig del av ditt liv . Här finns sexleksaker för både kvinnor och män - ta en titt på vårt sexsortiment och hitta något som du tycker ser spännande ut och som kanske passar dig och dina behov! Sex ska vara behagligt och idag finns det en hel uppsjö av sexleksaker som är speciellt framtagna för att ge dig precis den sexuella stimulans du vill och behöver. Det finns sexleksaker som du kan använda tillsammans med din sexpartner för att göra sexet extra bekvämt och utmanande. För många kan det kännas pinsamt att föreslå användning av sexleksaker med en knullpartner. Det finns fortfarande ett tabu och en rädsla för att din sexpartner ska känna sig otillräcklig om du föreslår att du ska introducera sexleksaker i ert sexliv tillsammans. Men med bra kommunikation, ett öppet sinne och ett stort utbud av härliga sexprodukter kommer du garanterat att kunna ta din njutning till nästa nivå. De flesta av sexprodukterna och sexleksakerna finns på Sextoysonlinestore.com

9:49 AM  

Post a Comment

<< Home