Sunday, July 16, 2006

Ackumulerat kapital


När inte alltför nära vänner ber mig att berätta lite om mitt jobb brukar jag oftast skicka dem hit, men ibland är jag snäll och drar någon anekdot. Jag brukar dock bespara dem den pikanta detaljen att jag säljer trosor. Det känns intuitivt som att det för dem kan vara ett stort steg mellan det abstrakta "haha, PhPh pratar med pervon" och det smärtsamt konkreta "just nu när vi pratar har PhPh kanske ett par svarta string som hon ska skicka till ett sånt pervo".

Jag gillar att sälja trosor. Dels får jag någon hundralapp för att göra nåt som jag skulle gjort i alla fall, fast nu slipper jag tvätta dem. Dels är det kul att shoppa trosor.

De populäraste modellerna är svarta string ovh vita vanliga (dvs inte string). Detta leder till fantastiska dialoger mellan mig och phojkvännen när vi står i någon större klädeskedjas damunderklädesavdelning och bestämmer oss för vad som ska handlas in.

- Jag skickade iväg den sista svarta stringen jag hade igår, borde köpa en ny.
- Den här?
- Hu så trist modell, finns det nåt roligare
- Oj, titta vad söta!
- Vad kostar de? Fyra för nittinio?
- Men de här då? Med rosett fram och vita?
- Jo, såna går alltid åt. Och ett par svarta string, de här med spets, kanske...
- De här då?
- Men det är typ såna som bara Susanna kan ha. Skulle Agnes verkligen ha såna?
- Nä, kanske inte... de här, dem skulle väl vem som helst av tjejerna kunna ha?
- De är bra! Och... nu vill ja ha nåt roligt par, ffs!
- String eller vanliga?
- Vanliga vore nog bra... oj, kolla, det står "Daddy's girl" på rumpan!
- Om vi köper dem till fjortisen kommer torsken att spruta i byxorna så fort han öppnat paketet!
- Deal!

Ja, det var alltså råvarusidan. Men sen måste man sälja produkten också. Det finns kunder som redan från början säger att de vill ha ett par trosor, men oftast måste man skapa behovet. Ungefär så kan det gå till.

TT: Är du kåt?
PhPh: Åååååh ja! Jag smeker mig över trosorna, de är så vååååta av mina kåtsafter.
TT: Ooh, är fittan våt?
PhPh: Ohja, min fjortisfitta år såååå våååt för att jag är en kåååt fjortis och åååh mina trosor är sååå blöta ååå jag smeker mig genom dem ååååh.
TT: Ta av dig trosorna, åååh, jag vill att du ska smeka din fitta.
PhPh: Ååååh ja jag smeker den och mina fittsaftdrypande svarta stringisar luktar så gott åååh....

Det där var i och för sig överdrivet, men det hjälper faktiskt att erotisera underbyxorna. Beskriva dem utförligt och påpeka att de är ordentligt infittade. Råka nämna att de kan köpas (det finns torskar som inte vet), vilket man till exempel kan göra genom att berätta att de trosorna man har på sig just nu ska skickas till en snuskgubbe och detgörmigsåkåt.

Till slut lyckas man förhoppningsvis knäcka kundens psyke och han frågar vad de kostar (några hundralappar) och kommer kanske med speciella önskemål. Jag har aldrig fått nåt med kissochbajs, men det har vid ett par tillfällen blivit mens. Det blir man ju nästan glad av, det finns män därute som skulle ge huvud även under cunnulingusobjektets lingonvecka. Fantastiskt!

Hursomhelst. När man väl har fått torsken på kroken ser man till att få trosorna klara så fort som möjligt. Om man redan hade trosorna hemma så är det prima. Om man hade slut på svart string eller vad det nu var som beställdes, får man snällt släpa sig till butiken och köpa ett par. Och hoppas att det finns någonting som stämmer in på beskrivningen man ljög ihop.

Man får inte tro att det är slut bara för att trosorna är förpackade och ivägskickade. Nu kommer nämligen uppföljningen. Det gäller att bete sig rätt när torsken sitter där med luren i ena handen, kuken i andra handen och trosorna i den tredje. Fråga vad han tyckte om dem, stöna att man var såkåt när man gick runt med dem och onanerade tills man fick skavsår, integrera dem i era gemensamma sexlekar och... här kommer det som på TV-shop kallas för "min hemliga ingrediens".

SPRUTA I DEM! ÅÅÅH, JA, SPRUTA I MINA TROSOR!

Okej, det är nog en ganska självklar sak att säga och jag är inte den första som kommit på att om kunden sprutar ned mina trosor kan han inte använda dem så många fler gånger. Men om någon gillar ens trosor är det inget annat än smart marknadstänkande att skapa ett behov av fler. Andra självklara, men av mig ännu otestade knep är
  • ge mängdrabatt ("köp fem, betala för fyra!")
  • skapa mode i trosbranschen ("va, runkar du i lycrastring? Ebba von Sydow snurrar i sin grav, grabben! Nu är det blommiga mamelucker som gäller!")
  • ständigt skapa nya och mer avancerade versioner av varan ("ultrakladdiga hortrosor NEXUS-6! Använda under tio svettiga gympapass! Nu med kardborrband som gör det lätt att sätta fast dem runt kuken!")
  • prenumeration ("säg ja och du får att par trosor varje månad för bara 400 under de första tre månaderna och 300 kr/månad i fortsättningen! Diskret leverans! avbryt prenumerationen när du vill!")
  • extraerbjudanden ("köp ett par rosa hipsters som alla flickorna i min klass har haft på sig i tur och ordning! Gäller bara idag och så långt lagret räcker!")
  • lyxutgåvor i begränsad upplaga ("exklusiva vita bomullstrosor förpackade i en glittrig trosbox med glansigt konvolut, bakom kulisserna-video och en exklusiv PhPh-actionfigur. Finns inte på e-bay!"
  • presenter ("köp ett par trosor och få en sexig strumpa på köpet!")
Ja, när kunden har sprutat i tygstycket får man låtsas som ingenting, säga att man blir såååå kåt när han sprutar där min fitta har varit, och hoppas att man har lyckats styra in hans hjärna på rätt spår.

Labels:

8 Comments:

Blogger SwedishTeen said...

Än en gång är jag tråkig.
Skulle aldrig få för mig att köpa någons otvättade trosor :-D

Inlägget borde dock kunna användas för studier i marknadsföring!
Du säljer in produkten helt och fullkomligt!

Helt underbart att läsa!

Tänk bara på att dina DNA hamnar lite varstans här i Sverige. Hoppas nu inte att någon får för sig och tjacka trosorna för att lägga dem på nån mordplats eller nått.
Polisen kommer bli helt ställd när de har en bar-musad mördare på vift!

10:29 AM  
Anonymous Anonymous said...

Någon HUNDRALAPP?! Nu träffar jag visserligen männen personligen för att ta av och leverera trosorna, men sist fick jag en tusenlapp.

För övrigt är din blogg suverän. Jag är så trött på att höra hur prostituerade (och allt i gråzonen därikring) omyndigförklaras, antingen har de varit utsatta för övergrepp eller så är de femtonåriga traffickingoffer eller så är de knarkare. Kontentan är liksom att de inte kan "rå för" sig själva, och "innerst inne" (oavsett vad de själva säger) mår dåligt av vad de gör.

(Dock, ingen ifrågasätter någonsin att en manlig porrskådis faktiskt trivs med sitt jobb, innerst inne, det är en självklarhet att en man kan vilja syssla med horeri, en omöjlighet att en kvinna skulle kunna vilja det. Och det är något många feminister obetänksamt ställer upp på, utan att inse hur de befäster förlegade idéer om kvinnlig och manlig sexualitet! (kvinnor gillar egentligen inte ens sex, de vill bara kramas, medan män är sexmonster som vill ha sex anytime anywhere))

Och du kanske inte bevisar motsatsen helt på egen hand, men nog är din blogg ett tydligt tecken på att bilden av horan som ett offer inte är representativ för hela kåren. Halleluja!

(Du får ursäkta att jag postar anonymt, mina extraknäck "på den mörka sidan" är ingen hemlighet, men samtidigt känns internet lite väl offentligt.)

12:24 PM  
Blogger phonephucker said...

Swedishteen:
Jag skulle inte heller köpa trosor från nån random person, men jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bli tänd av ett par trosor som en tjej jag var tänd på haft på sig.

Det vore förstås riktigt roligt att bli inblandad i en mordutredning (kvällstidningarna skulle älskat det!), fast mtp att polisen inte har mitt DNA i sitt register så lär de ju inte hitta mig.

Anonymous:
Du, om businessen går ut på att du ringer på dörren, tar av dig trosorna och går hem (i princip), så vill jag veta mer om det! Det låter ju rätt skoj.

I övrigt: ja, Herregud, JA! Det finns lite länkar till bloggar som skrivs av riktiga eskorter på min sidebar. Nåt för dig?

2:34 PM  
Anonymous Tessie said...

En Phph actionfigur! Jag skulle köpa en direkt, men jag hoppar gärna över trosorna. Inget illa menat!

12:34 PM  
Blogger Cirkux said...

"va, runkar du i lycrastring? Ebba von Sydow snurrar i sin grav, grabben! Nu är det blommiga mamelucker som gäller!"

Fullkomligt lysande.
Du är tamigfan min nya idol. Har fått underliga blickar från min chef mest hela dagen för att jag sträckläst din blogg (heavenlyactions förtjänst) och du skall ha stort tack. Fast samtidigt blir det lite som jag vill minnas att LOB uttryckte det "det är så man skäms för att vara vertebrat".

11:55 AM  
Blogger phonephucker said...

cirkux
Tack så mycket! XD
Och surfa inte från jobbet! Fy på dig! Stygg vertebrat! (jag fick slå upp det i SAOL. Piiinigt!)

1:34 PM  
Anonymous Anonymous said...

oh, jag har sålt trosor över nätet i några år nu, men det här med telefongrejen låter ju fantastiskt.. om du har lust får du gärna skicka mig ett mail och berätta typ, hur du började, hur mycket du tjänar och hur mycket/ofta du jobbar.. vore guld! asbra blogg!

(inlust_wetrust@hotmail.com)

3:20 PM  
Blogger Polly said...

Trosförsäljarbranchen låter fett. Funderar starkt på att få in lite extra cash på det sättet, men vill inte frottera mig med phonephuckingyrket. Så hur raggar man kunder? Hur mycket kan man ta? Några andra tips?

Btw, du rockar. Som alltid.

8:59 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home