Saturday, June 24, 2006

Läsarnas ombudsmaninna

En hel storm av läsarreaktioner har kommit in sedan bloggen den nionde juni publicerade resultaten av en penisstorleksundersökning, både i blogspotkommentarerna och andra media, exempelvis ett inlägg på socialism.nu. Läsarna undrar hur skribenten tänkte när hon byggde sin statistik på en så otillförlitlig källa som muntliga uppgifter från individer som har egna intressen i frågan.
PhPh försvarar sig med att målgruppen till bloggen har genomlevt 1990-talet och borde därför känna igen ironi när de ser den, särskilt då textens egentliga syfte antyddes mer är lite tydligt i rubriken "Lögn, förbannad lögn, statistik, och lögn om kukstorleken". PhPh passar även på att tacka i_can_wait för "fullständigt briljant" och nämna att det har mot förmodan inte varit helt samtalsfritt under Sveriges matcher, vilket hon förklarar med männens behov av tröstsex.

Labels:

3 Comments:

Blogger felicia said...

Hahaha!!! Lovely!! Men det vet du väl? Du som är telefonsexförsäljareska skulle väl aldriiiiiiiiig kunna vara ironisk???? Eller luras heller för den delen?


ps. bäst jag lägger till att jag är ironisk nu (utom när jag skrattar åt folk som tar allt bokstavligt) ;-)

9:26 AM  
Blogger phonephucker said...

Jag som telefonsexförsäljerska är alltid gravallvarligt, både på jobbet och fritiden. Jag får dåligt samvete och måste piska mig själv varje gång jag ljuger om min identitet.

2:35 AM  
Blogger Mattias said...

Och hur ironisk var inte jag?

7:35 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home