Thursday, May 18, 2006

Baby, now it has happened with us / We are dancing on broken glass


Jag satt helt fredligt och såg på Eurovision Bottenskrap när telefonen ringde, precis när den käcke programledaren satte igång efter Rysslands bidrag. Jag svarade. Torsken hade förinspelade önskemål och i bakgrunden hörde jag... refrängen till läskige Dima Bilans låt.
Jag skulle egentligen se på Insider, men det blev schlager istället. Min TV stod på mute, men torskens var på så högt att jag hörde Turkiet och Ukraina utmärkt. Och Finland. Finlands hatt är vår.

Dags för lite meta!

True Porn Clerk Stories
verkar vara död. Det är faktiskt riktigt sorgligt, för att det var en fantastisk sida. RIP och allt.

Jag har lagt till några bloggar till menyn till höger. Kriteriet för listan är inte kvalitet eller att jag läser bloggen regelbundet, utan helt enkelt det att bloggen på något sätt handlar om sexarbete. De nya svenska bidragen är Mimmis Blogg och Mitt Liv Som Hora, den senare handlar om många saker som jag personligen tycker är intressanta.

Min besöksstatistik har på sistone ökat riktigt trevligt, mycket tack vare SwedishTeen, get yer tits out och dyslesbisk. Tack! Puss! Kram! Jag tycker om att inte blogga ut i det tomma intet!
Men man ska inte heller tro att alla som kommer hit faktiskt läser vad jag skriver. 5-10% av dem som kommer in på bloggen hamnar här efter att ha googlat stor(a) kuk(ar). Alltså, bara de där orden utgör mellan en och två sökningar av tjugo, och sedan tillkommer annat snusk.

Apropå stora penisar. Inlägget avslutas med ett citat från verkliga verkligheten.

TT: 20 cm!
PhPh (med en välbeprövad proportion mellan fråge- och utropstecken): TJUGO CENTIMETER!?!?!
TT: Okejdå, 18.

Labels: ,

8 Comments:

Blogger High Power Rocketry said...

: )

3:08 PM  
Blogger Tanja Suhinina said...

Snabbt svarat! Se till att inte vara så snabb om du nångång ringer en telefonhora! =D

3:12 PM  
Blogger Henrik Persson said...

Hittade precis din blogg. Högkvalitativ, intressant och förbannat rolig.

Två tummar upp!

3:51 PM  
Blogger SwedishTeen said...

Helt "hilarious" det där sista om kukstorleken!
Skulle nog att 99% av alla killar någongång ljuger om storleken på snorren. Man kan verkligen fråga sig, till vilken nytta?

10:33 AM  
Blogger Tanja Suhinina said...

Tack, Henrik! =)

Och jo, SwedishTeen, man undrar vad de tjänar på det...

11:40 AM  
Blogger Tanja Suhinina said...

Vilka tjejer och storleken på vad? =)

12:32 PM  
Blogger Tanja Suhinina said...

Att fittor är olika trånga och att trånga är att föredra vet jag ju (om inte annat gillar mina kunder Trånga Fjortisfittor™), men det pratas ju inte alls om dem på samma sätt. Jag tror att det delvis beror på att kukstorleken är mätbar och konstant, medan huruvida en fitta är trång är svårt att mäta då det påverkas av bla a upphetsningsgraden och penetrationsvinkeln. Det är en subjektiv uplevelse, till skillnad från kukens objektiva storlek.

Hursomhelst, när jag pratar om kukstorlekslögner pratar jag inte om människor i allmänhet, utan om mina kunder. Och jag har dessvärre inga kvinnliga sådana.

2:57 PM  
Blogger Tanja Suhinina said...

Bröst är ju också sådär objektivt stora. Jag har aldrig hört någon kalla en tjej för slappfitta, men jag kan mycket väl tänka mig att sånt förekommer. Men penisstorleken diskuteras ju mer, såklart, även som språkbilder och så. Det finns penisförlängade, men inga fittförträngare (vilket ord...) precis =)

relevant till dina intressen: http://phonephucker.blogspot.com/2006/05/s-stor-att-den-inte-finns.html

3:29 AM  

Post a Comment

<< Home