Tuesday, April 11, 2006

Did you know that urine is sterile? You can drink it.


Jag brukar försöka undvika att skriva om konkreta samtal, särskilt om det var någonting riktigt speciellt med dem. Det tar emot litegrann att hänga ut konkreta människors hemliga fantasier och det finns alltid en risk att människan ifråga hittar den här bloggen. Ingen kommer väl känna sig personligen träffad av "och sen ville han att jag skulle ha stilettos och stora boobs", men om jag skriver "han ville att jag skulle äta körsbär samtidigt som han spelade banjo (riktig, inte skinn-motsvarigheten)" kommer människan direkt förstå att det är honom jag skriver om.

Men jag lovade faktiskt att skriva om den där wet-gången. Jag fnissar fortfarande när jag tänker på det. Och ifall torsken hittar hit... Grabben verkade ha humor och vafan, jag försökte ju verkligen!

Jag satt hemma och störde ingen. Plötsligt ringde det. Kunden ville ha wet (varför heter det "wet"? Varför kan ingen säga "kissex"?).

Toalettsex är väl inte min favoritgrej att prata om, mest för att jag har svårt att föreställa mig hur man eroticerar det. Vanligt knull är enkelt: stor hård kuk i trång våt fitta. Jag vet vilka egenskaper jag ska lyfta fram när pratar om sånt, dels har jag sett tillräckligt med porr för att veta vad som anses vara attraktivt och dels tänder jag på sånt själv, men hur beskriver man bajs på ett inbjudande sätt? (Rätt svar: studiebesök på sexnovell.se skulle sitta fint, och PhPh behöver inte ens lyfta på sin feta häck för att göra det. Men orka...)

Urin är av någon anledning enklare, kanske för att jag har en mer neutral inställning till det. Bajs luktar äckligt, kiss är liksom harmlöst vatten som varken gör till eller från. Kunder verkar gilla att dricka det och påpeka att det är varmt. Någon annan skulle kanske blivit avskräckt, men PhPh tog samtalet.

De efterföljande minuterna fylldes av ett trevligt samtal där jag förklarade att jag har inga erfarenheter av sånt, men jag har alltid velat testa. Spelade oinsatt men intresserad, liksom "jag är nyfiken på gula vätskor" (man får visst skriva så dagen efter att människan dör om människan i fråga heter Vilgot Sjöman)(nu när jag tänker efter har jag altid stört mig på blogg.se för att de har såna där reklambanners mitt i inläggsremsan).

Hur som helst, allt var bra och teoretiskt till att börja med. Och sen berättade han om en fantasi han haft: en tjej som ligger på rygg och slänger upp benen över huvudet så att hon kissar sig i ansiktet. Jag sade naturligtvis att jag tyckte det lät hett. Och då kom han med det eminenta förslaget att jag skulle testa.

Av någon anledning tyckte jag att samtalet var så roligt att jag gick till badrummet och sade att jag skulle testa. Med det menades att my ass att jag skulle kissa mig själv i ansiktet, men jag skulle i alla fall prova ställningen. Det var meningen att jag inte hade några byxor på mig (kunder tycker om att be mig att klä av mig, så jag säger att jag gör det och drar lite i blixtlåset). Jag drog ned jeansen och trosorna till knävecken, drog upp tröjan över brösten och la mig på rygg.

Upp med benen och... Ja, jusste. PhPh är visst vig som en kratta. En upplysning för er stadsbor som har aldrig sett en kratta IRLt: krattor är gjorda av stela pinnar och lite metall. Så jag låg där, delvis immobiliserad av de halvneddragna byxorna, och pep till min kund att om jag skulle kissa nu skulle det inte komma i ansiktet utan på magen och brösten. Att kisset skulle hamna där visste jag helt säkert, för jag hade nämligen mens. Fittan tyckte det var ett utmärkt tillfälle att leka Vesuvius och det rann rikligt med rött kladd ned för de ovannämnda kroppsdelarna.

Jag minns inte riktigt hur det hela slutade, jag tror jag låtsades kissa som vanligt och sen dricka det, men kunden verkade nöjd. Jag var också nöjd med mig själv när jag efter att vi tog farväl av varandra tvättade bort blod från både PhPh och badrumsgolvet. Snacka om att satsa på att göra ett bra jobb! Allt för konsten!

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anonymous Coward said...

Du är en sann konstnär. Den bild jag har av alla telefonsexarbetare som lönnfeta medelålders kvinnor som ljudligt kör fingrarna i gurkor för att simulera ljud har totalt krossats i och med att jag hittade denna bloggen. Att läsa om vad du utsätter dig för, dels för minimilön dels för kunden och dels för ditt tydliga intresse i människors sexualitet och deras motiv bakom den gör mig fascinerad och intresserad. Fortsätt så.

4:58 PM  
Blogger phonephucker said...

Såjasåja.
Och du... jag har tänkt på det här länge nu... Hur gör man med gurkor?

4:53 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home