Saturday, December 17, 2005

Oprofessionell

Mitt i ett långt samtal där jag spelade kåt fjortis ringde min mobil. Jag har en ganska säregen ringsignal och jag tackade Gud för att mobben låg framme på laddning och inte i någon svårflörtad ficka. Jag kände mig otroligt oprofessionell. Nu när jag tänker efter borde jag naturligtvis bara sagt "*tihi* det är Carro som ringer! En gång hade jag och Carro trekant med en fyrtioåring", men jag var dum nog att bara lägga på. Jag kanske borde skaffa Crazy Frog-signalen för den äkta fjortiskänslan?

Jag ringde upp kompisen efter att jag var klar med kunden. Han (kompisen) var jätteorolig att han väckte mig, eftersom klockan var över midnatt. Jag försäkrade honom att nejdå, det var helt okay, ring gärna igen.

Labels:

Wednesday, December 14, 2005

Mikrofonkåt

Istället för att skriva en introduktionspost som handlar om hur, var och varför jag fick jobbet går jag rakt på sak. Hittills har jag stött på två stora existentionella frågor som jag inte riktigt har ett svar på. Den första frågan är hur ska man låta när man suger av någon?

I verkligheten låter det inte så mycket, och när det väl låter är det knappast stereotypt sexiga ljud. De som aldrig har varit med om fellatio kan testa genom att munknulla sig med en gurka i minst fem minuter. *smask sörpel hmmmpf smask smask harkel* Det är inte ett problem när man faktiskt gör det, men det finns nog en anledning till varför avsugningsscenerna i Deep Throat har pålagt ljud.

Hur ska man göra när ljud är det enda man har och gubben i luren viskar "sug av mig"?

Innan dess kombinerar man narrativt berättande (jag tar av mig min tröja... jag har en svart spets-BH...) med dialog ("Får jag ta av dig jeansen?") med ljud som man förmodas kunna åstadkomma då. Porrstön alltså. Det kan diskuteras huruvida det är realistiskt att stöna när man tar av sig tröjan, men det är i alla fall fysiskt genomförbart.

Att stöna med en kuk nerkörd i halsen är å andra sidan ganska svårt. För att inte sälja omöjligt. Om man får för sig att låta när man fellerar, låter man som om någon kväver en. Det är kanske ingen större överraskning. Som den realismeftersträvare jag är vill jag genast börja sörpla, harkla upp hår och besvara alla hans tillrop med variationer på "fhhmfp". Mitt sunda förnuft beordrar mig att låta bli. Det blir till slut mest lägesbeskrivande voice-over (jag låter tungan leka över ditt ollon) kryddat med stön.

Jag får svälja realismambitionerna och istället förlita mig på konventionerna inom porrfilm. Det verkar vara standard med pålagda stön i avsugningsscener. Men någon gång borde jag ta med en gurka till jobbet och satsa på riktigt sucky-sucky. Om kunden inte gillar läget är det bara att spotta ut grönsaken och återgå till åååååh.

Labels:

PhonePhucker!

Nu testar jag. testa testa. Testa!

Thursday, December 01, 2005

Om

Käre läsare!

Egentligen tycker jag att det borde räcka med texten jag har högst upp, strax under rubriken. Men det kan vara bäst att utveckla några punkter.

Den här bloggen skrivs av en tjugonånting gammal kvinna som jobbar som telefonhora. Egentligen handlar bloggen om jobbet, men det händer att jag gör avstickare. Främst för metabloggning. Ibland uttalar jag mig om sexualpolitik eller skriver om sex i allmänhet, men det brukar oftast vara direkt relevant till arbetet.

När jag berättar om vad jag jobbar med får jag ofta frågor, så känns dig inte konstig om du vill ställa en. Om det finns något aspekt av jobbet som jag inte har behandlat (eller som du tror att jag inte har behandlat) som du är nyfiken på är det bara att lämna en kommentar. Det är väldigt sannolikt att jag hade tänkt att skriva om det i vilket fall som, men skyndar på för att du ska få din fråga besvarad.

En vanlig fråga är, förresten, hur man kommer in i min glamorösa bransch. Här är min historia. Inläggen med markeringen jobbet i sig kan vara av intresse.

Jag länkar till två sorts bloggar: bloggar som handlar om sexförsäljning i någon form och bloggar som länkar till mig. Bloggarna i första kategorin brukar jag oftast upptäcka när de blir länkade från bloggar jag läser, eller så hittar jag dem när jag rejdar Internet. Bloggarna i andra kategorin fiskar jag upp genom min besöksmätare som snällt förser mig med humoristiska googlesökningar och länkar till members-only forum där någon nämner mig. Om du vill bli länkad till är det alltså bara att länka till mig eller bli en bloggande sexarbetare =)
(Om du vill få en länk utan att behöva vänta på att jag märker dig i besöksstatistiken, är det bara att säga till)

Fram till 21/04 2007 var bloggen anonym. Inte för att jag skämdes över mitt jobb, eller någonting annat onödigt, utan för att ha en "säkerhetssluss" mellan mig och kunderna. Jag ville hålla bloggpersonligheten, jobbpersonligheten och IRL-PhPh omöjliga att koppla till varandra, så att om en av länkarna brast (eller snarare tvärtom), skulle man stå ytterligare ett steg från att ha alla tre sammankopplade.
Numera väger dessa argument inte lika tungt som förr (av anledningar som jag inte orkar förklara) .

Det bästa sättet att kontakta mig är genom att skriva en kommentar, för de mailas direkt till min vanliga e-postadress. Det finns även den utmärkta adressen phphsepost@gmail.com som man får maila till om man vill maila mig.

(det här inlägget skrevs egentligen 27/12-06, men jag lade in den så långt bak jag kunde så att det inte skulle störa)

Labels: