Sunday, June 03, 2007

Fitta, I love you! Ich liebe dich!


Sommarsäsongen är officiellt öppen.
Vet jag det för att kunderna har börjat yra om snygga tjejer i korta kjolar?
Nja.
Vet jag det för att ingen vill längre köpa trosor?
Nja.
Hur vet jag det då?
Jo, jag har börjat få samtal med gräsklipparsoundtrack.

Gräsklipparjävel: VRÅÅÅÅÅÅÅL!
Jag: Vad är det som låter i bakgrunden? *fnizz*
Gräsklipparjävel: VRÅÅÅÅÅÅÅL!
Kund: Öööh va ingenting nej inte alls nåt ööööh
Gräsklipparjävel: VRÅÅÅÅÅÅÅL!

Min röv att det inte låter i bakgrunden. Ibland är det bara komiskt, ibland hör jag knappt någonting alls och är kunden av den mindre roliga sorten börjar jag fantisera att gräsklipparen är lagd åt Stephen King-hållet.

Och nej, jag bloggar inte här så mycket. Dels beror det på att boken fortfarande är under konstruktion, dels på att jag inte kan komma på vad sjutton jag ska blogga om. alla viktiga ämnen är redan avhandlade, här eller i boken. Jag blir visserligen fortfarande sur på samma gamla grejer, men jag vet inte om ytterligare ett inlägg om klitorisonani är vad mina läsare vill ha. Men vill ni ha nåt särskilt, så säg till. Särskilt om det är klitorisonani och hurmångafingrarharduifittanNU.

Oj, vänta, jag har ett citat som både är roligt och relevant till en klyscha. Klyschan i fråga är att kvinnor blir objektifierade i vårt samhälle. Det kan vara svårt att förklara vad den där objektifieringen går ut på och när det blir ett problem. Jag tycker till exempel att det är roligt att få utseendekommentarer av randommänniskor på stan - mitt utseende är ju ändå den sidan av mig de kan ha åsikter om, underligt vore det om främlingar spontankommenterade min problemlösningsförmåga eller goda hjärta. Samtidigt förväntar jag mig att folk inser att även om det enda de vet om mig kan sammanfattas i en vissling är jag faktiskt mer än enbart 53 kilo knullkompatibelt kött.

En kund till mig refererar konsekvent till kvinnor som fittor. När han går ut ser han många fina fittor i korta kjolar. Småfittor är riktigt fina och så har de urringade tröjor på sig. Han älskar oss fittor, förresten.

Man ska nog inte förvänta sig att alla klarar av att se en som mer än en vandrande fitta. Det låter i och för sig ganska roligt. Det där med urringningar.

Citatet jag pratade om tidigare hävdes ur kunden en sen kväll när han i inte helt nyktert tillstånd skulle upplysa mig om att han var snäll.

"Jag älskar er småfittor! Det är sant! Jag skickar till och med pengar till de där jävlarna... vad heter de nu då... "

Teletorskstackarn försökte komma ihåg vart han skickade pengar i säkert fem minuter, utan att lyckas. Det lät som någon biståndsorganisation, kanske BRIS, kanske Plan. Tänk vilka samhällsnyttiga konsekvenser hebefili kan få!

Labels: , , ,