Saturday, July 28, 2007

End of an era

Den här bloggen har varit ganska inaktiv ganska länge. Boken är på väg till tryckeriet. Jag har sagt upp mig. Det känns onekligen som att det är dags att sätta prickarna över ö och boksluta. Bloggsluta. Jag blir faktiskt sentimental. Genom den här bloggen har jag stiftat många nya bekantskaper. De flesta har varit trevliga. Jag har fått bokdeal. Oavsett hur det går med boken har det varit roligt att vara med om bokskapandeprocessen. Och så får jag ha releaseparty.

Ännu mer sentimental blir jag om själva jobbet. Även om jag faktiskt vill sluta (av fler anledningar än boksläppet) blir jag ledsen när jag tänkter på att jag aldrig mer kommer att få prata med N, N och N. Jag tänkte egentligen skriva ett vanligt humoristiskt inlägg om alla sakerna jag skulle kunna säga till mina kunder nu när jag inte behöver vara orolig för att de ska försvinna från mig, typ "dude, jag har inte ens så många fingrar som du vill att jag ska få plats med i mitt könsorgan", men det kommer inte att bli av. Jag kommer ändå inte vara sistaminutenfyndig, utan mest säga hejdå. Lite personligt. Mina last words kommer höras av mina kunder och möjligen Phojkvännen, inte hela Internet.

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga. Jag kanske lägger upp ett till inlägg med länkar till intervjuer och sånt. Kanske inte. Men allt jag har velat skriva har jag skrivit, och fler blogginlägg av den gamla skolan blir det inte.

Nu ska jag maila min chef och berätta om bloggen. Ja, det borde jag gjort för längesen.

Labels: